NJJK på facebook

Støtt NJJK gjennom Grasrotandelen

37 graderinger gjennomført og bestått på haugerud i kveld

Skrevet av: May Linn Hystad

Gratulerer alle sammen fra NJJK! Les mer her. Bilder kommer.

Graderingene gikk i begge dojoene samtidig. I dojo èn ble det holdt graderinger til oransje, grønt og blått mens det i dojo to gjennomførte vårens nybegynnere en veldig solid gradering;

Alle var topp konsentrert og veldig motivert for å vise familie og sensorer at de mestret teknikker og prinsipper og fortjente gult belte. Sensorene var imponert over god fallteknikk og høy disiplin på gjennomføringen. Også holdegrepene og kastteknikkene var solide selv om det var noe mer variasjon i kvaliteten på kastene. Gratulerer med godt gjennomført gradering til alle ny gulbelter!

5. mon/Gult halvbelte (21 stk):
Alpha Bah
Brikt Sunde
Eirik Guldahl Fløtten
Eivind Moe Bech
Embla Krekling
Erik Svendbøe-Larsen
Erlend Halmøy
Ismaeel Hassan
Lloyd Nicklas Forsberg
Lukas Vargas
Maksim Kudresov
Marcel Malesza
Maximillian Röhrl
Paul Aanerud
Solveig Abelvik
Sondre Aase
Timofey Yakushev
Trym Romnes
Hauk Singstad-Murphy
Selma Greenberg Søderlind
Susanne Svendsbøe-Larsen

Blant utøverne på gulbeltepartiet som trener på tirsdager og torsdager var det fem stykker som ikke hadde anledning til å gradere seg på tirsdag som hadde fått lov til å gradere seg på mandag i stedet. Alle fem bestod graderingen, og teknikkene satt ganske bra selv om det nok manglet litt på koblingen mellom navn på teknikkene og utførelsen.

Gult halvbelte med oransje lapp (5stk):
Sara Knoll
Embla Lund Storvik
Gjyljeta Prekaj
Isak Alm-Kruse
Tilde Grafsrønningen

Nytt i år er det at utøverne med oransje belte får gå opp til halvgradering (grønn lapp) som et steg på veien til grønt belte. Alle utøverne bestod graderingen, og det var tydelig at alle sammen skjerpet seg og gjorde sitt aller beste foran sensorene.

Orange halvbelte med grønn lapp (5 stk):
Emily Nashat Krogh
Emily Røed
Maximillian Bagreev-Bergknutsen
Rohil Noor
Sindre Krekling

Til Grønt belte leverte Jonas og Mark en god gradering som helt klart fortjente karakteren bestått og vi gratulerer begge med nytt belte og merke i passet. Dennis graderte seg egentlig til grønn lapp, men sensorene var alle enige i at prestasjonen på graderingen sammen med svært målrettet jobbing på trening og i konkurranser var grunnlag for at det ble gjort et unntak og Dennis fikk direkte grønt belte – vi gratulerer så mye.

Grønt halvbelte (3stk):
Dennis Bjertnes
Jonas Vollset
Mark Don

Tre utøvere gikk denne gangen opp til blått belte og fikk vist frem sine kunnskaper, teknikker og judoforståelse i en ganske krevende gradering. Alle tre viste god judo og forståelse i tori-rollen og graderingen var helt klart bestått. Men sensorene ga uttrykk for at den svakeste delen var arbeidet som uke og da samarbeidet mellom partnerne i graderingen og at det er nødvendig å forbedre denne delen betydelig frem mot neste gradering.

Blått halvbelte (3stk):
Egilsten Pius
Mansur Abubakarov
Musa Soslangirev

----------------------------------
Publisert: 01/06-15 19:15
Publisert av May Linn Hystad

<< TilbakeGlemt brukernavn/passord?

NJJK er medlem av:
Norges Judoforbund Norges Idrettsforbund Svenska Jiujitsuförbundet

© 2001-2020 Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb - Om nettstedets bruk av informasjonskapsler
Teknisk løsning ved Halmoy.no