NJJK på facebook

Støtt NJJK gjennom Grasrotandelen

Full treff i Mjøndalen!

Skrevet av: Emmanuel Soetaert

Alle NJJKerne vant kampene sine på Ippon eller waza-ari! Les mer her.

På Kristi himmelfarts dag var det Judokonkuranse på Mjøndalen opp til U13. Det var omtrent 90 judoka som hadde stilt opp og NJJK var representert med 3 veldig konkurranseinnstilte utøvere: Tamerlan, Mansur og Frédéric. NJJK kunne utmerke seg denne dagen ved at dere 3 utøvere vant alle sine kamper med Ippon eller Waza-ari!

Mansur måtte gå 3 kamper. Den første kampen endte relativt fort med en utmerket utført drop seo-nage som ga ham en Ippon. Kamp nr. 2 varte litt lengre og en o-uchi-gari ga Mansur en fin waza-ari umiddelbart etterfulgt av en osae-komi som endte med Ippon. Den tredje kampen varte ikke lenge og Mansur utførte samme teknikk som i første kamp som ga ham en utvilsom Ippon.

Tamerlan ekspederte sine kamper veldig fort. Den første kampen varte omtrent 10 sekunder med en uki-goshi som førte til Ippon. Kamp nr. 2 ble avgjort etter et halvt minutt med en drop seo-nage som også ga Ippon. Tredje kampen var litt mer aktiv med gode bevegelser fra begge sider, men en bra utført o-uchi-gari første motstanderen på gulvet uten poeng og Tamerlan fulgte etter og fikk en osae-komi med Ippon. Siste kamp var også ganske balansert, men en god tai-otoshi ga Tamerlan en waza-ari etterfulgt av en osae-komi som var umulig å komme seg ut av og til slutt Ippon.

Frédéric var i den «store gutter» klassen med 2 andre utøvere. Den første kampen var ganske balansert med mye ashi-waza og hurtige bevegelser. Frédéric klarte å få en god kumi-kata til slutt for å kunne utføre sin favoritt koshi-guruma som endte i en seier med waza-ari. Det var også mye bevegelser i den andre kampen og Frédéric jobbet mye med å sette sin motstander i ubalanse som endte i Ne-waza, osae-komi og Ippon.

Kjempeinnsats fra våre gutter som kunne komme hjem med en velfortjent medalje.

I tillegg kan det nevnes at Sigrid fikk anledning til å dømme ordentlig for første gang. Det var bare 2 dommere på tatami nr. 1 og Sigrid fikk da anledning til å dømme ca. 30 kamper…

----------------------------------
Publisert: 04/06-13 21:11
Publisert av May Linn Hystad

<< TilbakeGlemt brukernavn/passord?

NJJK er medlem av:
Norges Judoforbund Norges Idrettsforbund Svenska Jiujitsuförbundet

© 2001-2020 Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb - Om nettstedets bruk av informasjonskapsler
Teknisk løsning ved Halmoy.no