NJJK på facebook

Støtt NJJK gjennom Grasrotandelen

Ju jutsu Instruktørkurs

Skrevet av: Ronny Sandberg

Instruktørkurs Trinn 1 – Nihon Goshin Ryu Ju Jutsu Kaikan Norge.

Det ble i tidsrommet 27 januar til 8 februar avholdt praktisk del av trinn 1 utdanningen for hjelpeinstruktører i Nihon Goshin Ryu Ju Jutsu. Dette er det første kurset som organisasjonen har avholdt i Skandinavia, og kurset var en total suksess.

Se bilder fra kurset. 25 stk!

Det var 8 deltagere på kurset, samt 2 eksterne "observatører". De 2 "observatørene" var idrettslig ansvarlig for judo, May Linn Hystad, og idrettslig ansvarlig for jiu jitsu, Arne-Ivar Hansen. Begge disse fikk en relativt god pekepinn på hva vi Ju Jutsu folk driver med på treningene våre. Begge uttalte også stor tilfredshet med gjennomføringen av selve kurset. I tillegg fikk begge muligheten til å bli litt mer kjent med noen av de mer sentrale utøverne i gruppa vår. Noe som faktisk er en hovedmålsetning for gruppa innad i NJJK.

Det ble gjennomgått treningslære, pedagogikk, stilartsspesifikke og administrative emner. Alle utøverne måtte gjennom en skriftlig og praktisk prøve hvor alle bestod de fastsatte kravene.

Kurset var i utgangspunktet ett praktisk anlagt kurs hvor deltagerne skulle få en førstehåndserfaring med hva det vil si å instruere voksne nybegynnere, samt hva som kreves av en hjelpeinstruktør innen systemet vårt.

Deltagerne på kurset var:
Abdel El Arabi, Alex Zografos, Andre Aurdahl, Bjørn Nicolaissen, Doris Quintana, Jasmin Taj, Kenneth Holm, Kim Andre Sundsby, Arne-Ivar Hansen og May Linn Hystad.

Etter endt kurs ble det utdelt nøkler og diplom til deltagerne, og en fornøyd, men sliten gjeng fikk lov til å gå i dusjen.
I retrospekt var det lite som deltagerne ville ha forandret på, og tilbakemeldingene var svært gode.

Kursansvarlig var;
Ronny Sandberg, Sandan (sensei) for Ju Jutsu gruppa.

----------------------------------
Publisert: 16/02-06 11:35
Publisert av

<< TilbakeGlemt brukernavn/passord?

NJJK er medlem av:
Norges Judoforbund Norges Idrettsforbund Svenska Jiujitsuförbundet

© 2001-2020 Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb - Om nettstedets bruk av informasjonskapsler
Teknisk løsning ved Halmoy.no