NJJK på facebook

Støtt NJJK gjennom Grasrotandelen

Gradering og Klubbmesterskap

Vårens gradering fant sted i NJJKs lokaler 6. juni og Klubb-mesterskapet fulgte to dager etter.

Gradering
Vårens gradering fant sted i NJJKs lokaler 6. juni. Påmeldt i år var 27 hardt trenende judokas som skulle opp til fra gult til brunt belte. Beltene fordelte seg som følger:
5. Mon (gult m stripe) 5
4. Mon (oransje m stripe) 7
4. Kyu (Oransje) 3
3. Mon (grønt m stripe) 3
2. Kyu (Blått) 6
1. Kyu (Brunt) 1

De yngste og ferskeste skulle i ilden først, og etter en god og grundig oppvarming gikk de til verket med konsentrasjon og glød. Etter god innsats både i Tachi-Waza og Ne-Waza ble alle sammen honorert med nye belter i fargene gult og oransje. Deretter fikk de minste følge med da de litt større skulle opp til oransje, grønt, blått og Øyvind som gikk opp til brunt belte. Mye fin teknikk ble vist – de mannsterke sensorene var fornøyd, slik at alle sammen besto og fikk sin nye beltegrad. Sensorene var enige om at Kenneth, Joachim, Hauk og Jørn Yngve til blått gjorde en spesielt god innsats. Ros også til de ferske oransjebelteholderne Steffen og Orlando som gjorde en solid gradering.

Klubbmesterskapet
Onsdagen etter gradering var det klubbmesterskap der en god del av de nygraderte fikk muligheten til å vise hvor gode de har blitt. Til sammen ca 25 deltakere var det fordelt på fuglek(l)assene spurv, kjøttmeis, nøtteskrike, skjære, falk og ørn. Klassene var delt inn slik at alle sammen fikk gå flere kamper mot de som var likest i vekt og beltegrad. Mye heiing fra sidelinjene og upåklagelig innsats ga mange spennende kamper. Etterpå ble det premieutdeling og så pølser, brød og brus til alle sammen. I dojo to var det visning av Oppdrag Nemo, men de fleste var slitne av kampene og dro hjem før filmen var helt over. Ørneklassen ble avviklet etter at premieutdelingen for de andre var over og der vant Albert overlegent mot yngre og tildels betydelig lettere motstandere. Ole Moland stilte sporty opp og gjorde en heltmodig innsats uten at det denne gangen ga seg utslag i seire. Mathias Hansen var den som var nærmest å slå Albert, men måtte strekke våpen. Til gjengjeld var det bare tilfeldigheter som gjorde at ikke Mathias slo Jørn Terje, men neste gang...

To vellykkede arrangementer så det ut til at deltakere og foreldre syntes det var og så gleder vi oss til å ta fatt på enda mer trening og gøy til høsten igjen.

----------------------------------
Publisert: 01/07-05 13:35
Publisert av Jørn Terje Krekling

<< TilbakeGlemt brukernavn/passord?

NJJK er medlem av:
Norges Judoforbund Norges Idrettsforbund Svenska Jiujitsuförbundet

© 2001-2020 Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb - Om nettstedets bruk av informasjonskapsler
Teknisk løsning ved Halmoy.no