NJJK på facebook

Støtt NJJK gjennom Grasrotandelen

Judoforsikring - trenger du en annen enn du har?

Skrevet av: May Linn Hystad

For deg som fyller 13 år eller mer i år må du lese dette!

JUDOFORSIKRING
Alle Judoutøvere i NJJK som er over 13 år og har betalt treningsavgift har obligatorisk grunnforsikring (utøverlisens).
Ønsker du en utvidet forsikring send e-post til info@njjk.no. Utøver betaler det det koster ekstra for utvidet forsikring (Konkurranselisens: 60kr pr år, Premiumlisens:550kr pr år)
Her er oversikt over de ulike forsikringer man kan velge mellom:
Utøverlisensen er den obligatoriske grunnforsikringen som alle må ha. Man får refundert utlegg ved skade, men må selv stå for behandlingsopplegget, først og fremst gjennom det offentlige helsevesenet. Koster 250,- per år.

Konkurranselisensen har grunnforsikring, og Skadetelefon. Samme dekning og ytelser som utøverlisensen, men oppfølging gjennom hele behandlingsløpet. Anbefalt for de som deltar aktivt i konkurranser. Koster 310,- per år

Premiumlisensen har utvidet forsikring i bunn, med Skadetelefon inkludert. Større rammer for behandling på privat klinikk ved skade, og behandlingsgaranti på 15 dager. Toppidrettsutøvere og de som konkurrerer internasjonalt bør velge denne lisensen. Koster 800,- per år

Utøverforsikringen gjelder kun aktivitet i regi Norges Judoforbund eller klubber tilknyttet forbundet. Skal du trene på egenhånd vil du ikke være omfattet.
Forsikringene gjelder utenlands, men husk at dekningene ikke er tilsvarende en reiseforsikring når det gjelder mulighet for refusjon ved avbestilling, dekning av tapt bagasje, behov for akutt behandling ved skade, eller ved behov for hjemreise etter alvorlige skader. Alle anbefales å sørge for en reiseforsikring som dekker skader oppstått ved judoaktiviteter når man skal delta utenlands på trening/konkurranse.

Se mer her: Utøversforsikring på judo.no

----------------------------------
Publisert: 07/11-19 16:05
Publisert av May Linn Hystad

<< TilbakeGlemt brukernavn/passord?

NJJK er medlem av:
Norges Judoforbund Norges Idrettsforbund Svenska Jiujitsuförbundet

© 2001-2020 Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb - Om nettstedets bruk av informasjonskapsler
Teknisk løsning ved Halmoy.no